úterý 8. prosince 2015

35. Den Nemám čas, neasi!

Nemám čas, neasi!


Divím se, že se ještě divím:

Není jasné co ho vlastně motivuje, zda je to touha po řízení ostatních či dominanci, neboť jeho životní historie nevykazuje žádné, dlouhodobé osobní vazby s ostatními.  Je to také ten typ psychopata, který neposkytuje žádnou skutečnou lásku, což ovšem nebrání tomu, že jí vzbuzuje v ostatních. Vzbuzuje až fanatickou náklonnost. Rád ovlivňuje druhé lidi popíráním reality, dokud se jeho oběti psychicky nezhroutí.

(zdroj: www.postavy.cz)

Trápí mě a nedokážu o(d)pustit věci, kterým nerozumím.

Jsem poměrně intuitivní a mám schopnost obrovské empatie. Proto si většinou umím domyslet či představit myšlenkové pochody, který vedou k duševním pohnutkám a chování, který po nich následuje.

Existují ale činy, co jsou mi opravdovou záhadou.

Když už sami sebe konečně přesvědčíte o nějaký pravdě, která je sice bolestivá, ale alespoň víte, s čím se chcete vyrovnat, tak je to jednodušší.

Ale když lovec odváže polomrtvou srnku ze střechy jeepu a říká: Tak běž! Budem si ještě hrát! Nekoukej tak nechápavě!", a pak si sedne zpátky do auta a začne si znovu listovat katalogem Zbrojovky, je srna zmatená.

Nemám čas honit se po lese!

Nemám čas, neasi!

Musím textovat songy, skládat songy, stát na eskalátoru, dělat svoji práci skvěle, najít obchod, kde mají v zimě plavky, tokat s Pupu, psát blog o tom, jak jsem zaneprázdněná, zpívat na koncertech, blbnout klukům hlavy, vychovávat psa, křičet na kocoura, pouštět si pořád dokola seriály, brečet u filmů, brečet u reklam, brečet u článků, brečet po zpěvu, brečet v autobuse u písničky Someplace, brečet v posteli před usnutím, že jediný, co chci, je přestat se vymlouvat na nedostatek času,a rozběhnout tu šarádu znova.

Přesto i "Král zločinu" před něčím utíká, a to před svojí vlastní minulostí.



1 komentář:

  1. Nezblázni se, pupíku. Má to být především zábava. Zbytek je buřt.

    OdpovědětVymazat